NYT DANSK TROFÆ TRANSPORTFIRMA SER DAGENS LYS

Efter Scandinavian Trophy Transports konkurs har de to tidligere medarbejdere sammen med en investor stiftet et nyt firma – GLOBAL TROPHY LOGISTICS ApS.

 

 

Carl Hjort og Jesper Kyhn er klar til at hjælpe alle kunder med at få deres trofæer hjem efter deres jagtrejse i udlandet.

Både Carl og Jesper har mangeårig erfaring inden for hjemtransport af jagttrofæer, og vil i Global Trophy Logistics fortsætte med det høje kvalitetsniveau de er kendt for at levere. Ingen opgave er for svær og ingen opgave er for stor.
GTL vil kunne sørge for hjemtransport fra alle egne af verden, således jægerne ikke behøver tænke på hvorledes trofæerne kommer hjem, siger direktør Carl Hjort, som også fortæller at firmaet har agenter i hele verden, og samarbejder med kompetente transportører fra hele verden.

Direktør Carl Hjort fortæller, at med det nye setup med en investor med jagtrelationer og jagtlig interesse, er hele fundamentet styrket i forhold til det, de kommer fra. Finansieringen er på plads og GTL er klar til at levere varen. Som Jesper Kyhn udtaler ”vi er klar til at hjælpe de danske, såvel som europæiske jægere, med at fuldende deres jagtoplevelse, og sørge for en sikker transport at deres jagttrofæer”.
Carl Hjort håber at de samarbejdspartnere, som han og Jesper gennem årene har fået og de kunderelationer, som i mange tilfælde er personlige relationer, vil være med til at gøre GTL til en succes.

GTL er klar til at hjælpe jægere og varetage en sikker hjemtransport af deres jagttrofæer. Så tøv ikke med at kontakte os, udtaler de to afslutningsvis.

Kontaktinfo:

5I7A6527Jesper Kyhn
Email: jesper@gtltrophy.com
Tlf.: +45 40513941
Jesper varetager de daglige sendinger og aftaler med luftfragtselskaber, SKAT og Fødevarestyrelsen.

 

 

5I7A6531Carl Hjort
Email: carl@gtltrophy.com
Tlf.: +45 40513980
Carl varetager udviklingen i GTL, agentaftaler, lagerstyring, messeplanlægning, opmåling under CIC og SCI og leverandøraftaler.

 

 

Global Trophy Logistics står til rådighed med rådgivning og information mht. priser og sendinger, hvor end de måtte befinde sig i verden.